Lillomarkskapellet
Lillomarkskapellet ligger naturskjønt til med utsikt i retning av dalen, og omkranset av fin gammel skog. Her kan man søke stillhet og ro, og oppleve skogens liv og dyr.
Om sommeren er det mange fine turområder, og om vinteren er det gode forhold for ski.  
Du kan gå på beina inn til Lillomarkskapellet, fra Kjul, og på Sagtomta kan du sette bilen. Sørskogveien er vanligvis brøytet om vinteren. Fra bommen og inn er det på meteren 2 km. En fint tur i relativt åpent landskap.
Når du er på Lillo er det 400 meter til et tjern som det er fint å bade i, 500 meter til skiløype (lysløype) og like lang til Sørskogen, ett kjent serveringssted her inne i Lillomarka.

Siden leirstedet er tilrettelagt for rullestolbruk i 1.etg, kan grupper med slike behov besøke stedet.

 

Rom

Grupper på størrelse 20 - 30 personer egner seg best for stedet, selv om det totalt er 40 sengeplasser fordelt på 6 rom. 

Det er moderne køyesenger med 10 cm madrasser, puter og dyne. Brukeren må ha med seg sengetøy, lakenpose eller sovepose.

Det er 2 rom i 2. etg. som kan brukes som grupperom, ett av rommene (nr. 4) har peisovn.

(se tegning av rommene)


I spisestuen er det plass til 32 - 40

Peisestuen har skinnsalonger og undervisnings-/kapelldelen har stoler til 40 - 50 stykk.


Alle dører i 1.etg. er terskelløse, og det er ingen trinn for å komme inn. Stedet er tilrettelagt for rullestolbruker, har 2 moderne dusjer og 4 toaletter samt et toalett for bevegelseshemmede.


Miljøvennlig
Lillomarkskapellet er et meget miljøvennlig sted da vi henter vårt brønnvann fra 80 meters dyp, og resirkulerer vannet i et Piltre-renseanlegg. Det betyr at vi ønsker å ha null utslipp til naturen.
Det som brennes av trevirke kommer fra området og fra piltre-renseanlegget.
 
Vi ønsker deg hjertelig velkommen!